Vi tester bookingsystem – bestil telefonrådgivning

Dansk Stalking Center tester nyt bookingsystem til telefonrådgivning – book en tid nu

Samtalerne foregår som de øvrige telefonrådgivninger, hvor du kan få støtte, råd og vejledning relateret til stalking – dog med den forskel, at du bliver ringet op af en rådgiver på den tid, du har bestilt. På den måde er du sikker på at komme igennem til en rådgiver, også når der ekstra travlt i rådgivningen.

 

Sådan booker du en tid

  • I testperioden kan du bestille tid i forvejen om mandagen i tidsrummet 17-20.
  • Klik på linket nedenfor til vores kalendersystem. Her kan du se ledige datoer og tider. Vær opmærksom på, at tiderne kun vises 2-3 uger frem – og din bookingen skal foretages mindst én dag i forvejen. Der er sat op til 45 minutter af til en samtale.
  • For at bestille tid skal du indtaste navn, telefonnummer og mailadresse.  Alle oplysninger opbevares fortroligt og vil udelukkende blive brugt i forbindelse med den konkrete booking.
  • Du kan ændre eller annullere din tid senest fem timer før din tid ved at følge linket i bekræftelsesmailen, som du får kort tid efter reserveringen.

Book tid til telefonrådgivning

 

Du kan fortsat ringe uden tidsbestilling, når telefonrådgivningen er åben

Du kan fortsat ringe gratis og anonymt uden tidsbestilling, når Dansk Stalking Centers telefonrådgivning er åben mandag og torsdag 17-20 samt tirsdag og onsdag 12-15. Ring på 2517 7374.

Oplever du tekniske udfordringer kan du skrive til booking@danskstalkingcenter.dk