Udsat for stalking? Få hjælp

Dansk Stalking Centers telefonrådgivning er gratis og anonym rådgivning for dig, som er udsat af stalking. Ring også, hvis du som pårørende har spørgsmål om stalking.

“Jeg bliver stalket, hvordan får jeg det til at stoppe?”
“Nu kontakter personen også min arbejdsplads – hvad gør jeg?”
“Ingen forstår min situation.”

Kan du genkende nogle af spørgsmålene eller bekymringerne?  Ring til Dansk Stalking Centers rådgivning og få hjælp og støtte. Stalking kan ramme alle. Ring hellere én gang for meget, end én gang for lidt – også hvis du er i tvivl om det, du oplever, er stalking.

SE OGSÅ: Hvad er stalking?

 

Ring gratis og anonymt i åbningstiden

Få vejledning og støtte.

Ring på telefon 2517 7374 
Mandag kl. 17.00 – 20.00
Tirsdag kl. 12.00 – 15.00
Onsdag kl. 12.00 – 15.00 og 17.00 – 20.00
Torsdag kl. 17.00 – 20.00

Fredag kl. 12.00 – 15.00

Tip: Notér i din kalender nu, hvornår du vil ringe, så du får det gjort. Ingen skal leve med stalking.

 

Vi tester bookingsystem – bestil tid på forhånd

I øjeblikket tester vi et bookingsystem, hvor du bliver ringet op på den bookede tid. Du kan bestille tid i rådgivningens åbningstid.

BOOK EN TID

Rådgiverne er klar til at lytte til dig

Rådgiverne er klar til at lytte til dig og høre om netop din situation. Det er dygtige frivillige med en baggrund inden for psykologi, jura, socialt arbejde eller lignende. Alle vores frivillige er uddannet i at være rådgivere og er opdateret om den nyeste viden om stalking. Rådgivningen handler for eksempel om, hvordan du tydeligt afviser en person, der stalker, hvordan du skaber ro og sikkerhed om dig selv, og hvordan du indsamler dokumentation til politiet og anmelder stalking.

 

Til alle udsatte og pårørende

Den gratis og anonyme rådgivning er for:

  • Dig, som er udsat for stalking og har brug for hjælp og støtte – fra konkrete forholdsregler og juridiske råd til en støttende samtale.
  • Dig, som er pårørende og gerne vil have hjælp til, hvordan du bedst muligt hjælper, eller hvordan du selv tackler situationen.
  • Dig, som er fagperson og arbejder med stalkingudsatte – og som har brug for mere viden for at kunne give den rigtige hjælp.
  • Dig, som er i tvivl om, du stalker. Du er også velkommen til at kontakte rådgivningen anonymt og vende din situation.

OBS. Vi gør opmærksom på, at telefoniske samtaler kan være påhørt af andre rådgivere i forbindelse med den fortsatte udvikling og kvalificering af rådgivningen.