Skytsengel er en hjælp til dig, der bliver stalket. Med appen kan du hurtigt og nemt aktivere familie og venner, fx ved at vælge “Følg Mig Hjem’ eller “Kom Forbi” i situationer, hvor du bliver chikaneret eller forfulgt. Dit netværk kan med det samme bekræfte, så du ved, at de har fået besked. Appen er gratis

 

Tilkald dit netværk i utrygge situationer med Skytsengel

At kunne tilkalde venner eller familie på enkel vis kan give mere tryghed og reducere konsekvenserne af aldrig at vide, om den, der forfølger eller chikanerer dig, står på næste gadehjørne.

For at være udsat for stalking betyder ofte, at man lever i konstant alarmberedskab. Man ved aldrig hvor, hvornår eller hvordan stalkeren slår til igen. Formålet med appen er at skabe større tryghed og hjælpe med at fastholde en mere naturlig bevægelsesfrihed,  fordi man hurtigt kan aktivere sit netværk. Appen kan også i nogen udstrækning bruges til at samle dokumentation og beviser for stalkingforløbet.

 

Hent Skytsengel nu

Skytsengel.org kan du læse mere om, hvordan du bruger app’en, og via linket på siden kan du downloade Skytsengel til din mobiltelefon.

 

Skytsengel anbefales af politiet til stalkingudsatte og er gjort mulig med støtte fra Offerfonden. Appen er udviklet i samarbejde med:

logo Rådet for offerfonden RGB

NexstepLogo

csm_NEXTSTEPFORENING_RGB_37694a5b4f