”Mange stalkingudsatte føler sig ikke taget alvorligt af systemet eller deres netværk. Det motiverer mig, at jeg kan være med til at give dem den rigtige hjælp,” fortæller Mikkel om at være frivillig telefonrådgiver i Dansk Stalking Center.

Frivilligt socialt arbejde udgør en essentielt del af Dansk Stalking Center.

Telefonrådgivning

I rådgivningen møder man udsatte og pårørende, der søger afklaring, råd og vejledning relateret til stalking. Rådgivningen varetages af frivillige, der er uddannet gennem Dansk Stalking Center. Alle rådgivere gennemgår en rekrutterings- og oplæringsproces samt løbende supervision og opkvalificering. Tryk her og se en film om at være telefonrådgiver i DSC.

It-rådgivning

Mange udsatte oplever it-relaterede problemstillinger. Derfor er en del af Dansk Stalking Centers indsats rettet mod denne problematik. Der rekrutteres fortløbende specialiserede ressourcer, ligesom alle rådgivere løbende opkvalificeres inden for området.

Selvhjælpsgruppe i Esbjerg

Dansk Stalking Center har en selvhjælpsgruppe i Esbjerg, der faciliteres af frivillige. Som frivillig oplæres man til at varetage opgaven og modtager løbende supervision og sparring.

Bliv frivillig

Er man interesseret i at blive frivillig i Dansk Stalking Center, kan man altid kontakte frivillig@danskstalkingcenter.dk

Vi søger lige nu nye frivillige til telefonrådgivningen.

Klik her for at læse se mere